kotiliesi

perjantai 3. lokakuuta 2014

Vuokon puolukkapiirakka


Pohja:

2 dl vehnäjauhoja (minkälaista lajia haluat/jokin muukin jauho käy)
1 teelusikka leivinjauhetta
1 dl oliiviöljyä (tai voita tai margariinia tai muuta ruokaöljyä)
 1 dl rahkaa (Valion Tiramisu tai mitä lajia haluat)

Täyte:

2 dl puolukkasurvosta (siis puolukoita ja sokeria survottuna)
3 dl rahkaa (josta 1 dl Tiramisua ja 2 dl Sitruunan makuista)

Paistetaan piirakkavuokassa noin 200 asteessa 1/2 tuntia.

En löytänyt tätä ohjetta mistään lehdistä, vaan keksin ihan itse, kun teki mieli tehdä jotain hyvää puolukasta, joka on syksyn raikas marja. Eilen tein ja meni kuin kuumille kiville, mutta onneksi voi tehdä uusia.



Kuvannut: Arto Mattila


Vuokko




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti