kotiliesi

perjantai 9. elokuuta 2013Matkakertomuksia - valokuvausta - taidetta - ruoka kirjallisuutta - käsitöitä - luontoa - runoutta

                 FINLAND NATURE
-----------------------------------------------------

Aloitan nyt oman blokin. Tarkoitus on käsitellä monipuolisia aiheita. Sen vuoksi oli vaikea keksiä otsikkoa. Keskityn kuitenkin eniten matkailuun ja kerron omia matkakokemuksia. Toiseksi eniten käsittelen ruokia. Osa niistä voi liittyä matkusteluun, eri maiden ruokiin ja makuihin. Siksi matkailu ja ruoka sopivat yhteen. En tietenkään unohda suomalaisia ruokia. Finland foods are god. Ruokabloki tämä ei kuitenkaan ole, en ole sen alan ammattilainen. Matkakertomuksiani en halua matkatoimistojen sivuille, vaan omaan blokiini, johon voin liittää itse muutakin mukavaa. Ehkä joidenkin iloksi.

Kirjoitan myös valokuvauksesta ja taiteesta, joka on lähellä sydäntäni. Harrastan itse valokuvausta ja mieheni on taitelija. Harrastan paljon luonnossa liikkumista ja luontokuvausta mieheni kanssa yhdessä. Teen joskus käsitöitä ja olen kirjallisuuden, myös runojen ystävä ja harrastan itsekin kirjoittamista.

Oli vaikea päättää mistä matkakohteesta aloittaisin matkablokin. Olemme matkustelleet tänä kesänä paljon. Kreetalla, Virossa ja Suomessa. Aiemmin olen käynyt Australiassa ja joissakin Euroopan maissa.

En ole mikään maailmanmatkaaja, rahakukkaro ei anna siihen lupaa. Pidän eri maista, maan luonnosta, kasveista ja ihmisistä sekä historiasta. Yritän ottaa mieleeni kaiken mahdollisen kun käyn jossain, varsinkin tunnelman.

Niinpä valitsen ensimmäiseksi kohteeksi Tartton, josta kerron seuraavalla sivulla. Sen jälkeen teemme pienen makumatkan Viroon. 

Vuokko 


2 kommenttia: